VAN / İPEKYOLU - Birol Emil İlkokulu

Birol Emil İlkokulu

Karşıyaka Mahallesi Rahman Yolu Caddesi No67 İpekyolu/Van
Vizyon
Birol Emil İlkokulu olarak:Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Birol Emil İlkokulu olarak:Teknolojiyi gayesi doğrultusunda öğrenen ve kullanan,Karakterli, dürüst, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başlama----12:50 Bitiş----17:40
Okulumuz Doğalgaz İle Isınmaktadır.
Ulaşım
Van Devlet Tiyatrosu karşısında bulunan Kevenli Toki servisleriyle ulaşım sağlanmaktadır-( Şehir merkezinden, toplu ulaşım ile 10-15 dakikada ulaşabilirsiniz)
Öğretmen servisimiz bulunmamaktadır.
Karşıyaka Mahallesi Kevenli yolu üzeri toki kavşağı
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ VAN İLİNİN MERKEZ İLÇESİ OLAN İPEKYOLUNDA BULUNMAKTADIR. İL MERKEZİNE 3 KM UZAKLIKTADIR. ULAŞIM 7/24 KESİNTİSİZ BULUNMAKTADIR. (KONUT VE ULAŞIM SIKINTISI YOKTUR.)